Сега Ви предоставяме възможността да опитате уникално по рода си медицинско откритие!

Д-р Ружа Денева е единственият за Североизточна България специалист, който е обучен да “разчете” капката. Хората все още гледат с недоверие на тази иновация, а в същото време методът се използва широко в Канада и САЩ. Методът е авангарден, различава се значително от другите микроскопски методи за изследване на кръвта и основно се използва от специалисти-диетолози, специалисти по хранене за оптимизиране на хранителния режим.

Този метод дава една обща картина за цялото здравословно състояние на човека.

Чрез него могат да се открият заболявания и отклонения в обмяната на веществата, метаболитното равновесие месеци и дори години преди да се появят като клинична диагноза. Различното при този метод е, че освен формените елементи, които съставляват кръвта, може да се наблюдава и плазмата.
Разликата на този метод и традиционния метод за изследване на кръв е, че при втория кръвта се изсушава, фиксира се с алкохол, умъртвява се, оцветява и могат да се разглеждат само стандартните морфологични промени на клетките, без да може да се разгледа плазмата и частиците, които се намират в нея, уточнява специалистът.

Времетраене на всяко персонално изследване – 30мин.
Водещ: д-р Ружа Денева
За информация и дати на провеждане на мероприятието: 0877 883 263

Само с предварително записване.

ВАЖНО!!! НЕ трябва да са консумирани кофеинови напитки, чайове и храна поне 4-5 часа преди изследването.

Заповядайте във Вегетариански ресторант Angel’s – Благословия за здраве, ет. 2, според записания от Вас час.